Storyteller

Storyteller
teya pronounce as tia

Wednesday, November 10, 2010

Duapoloh lime sen!




Salam.

Semalam punya semalam tia dikejutkan berita hot oleh Atokkebayan. Sorry atok sebab buat benda ni tertangguh2? hee


"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."...


apo jadahnyo minatang ni tok? hee mane cukup 25. Kalau harihari 25 boleh? hahaha :p nanti fedup orang yang baca ni terus tuptup jadi 25things i hate bout you. ala2 lagu MileyCyrus.
OK semuaaaaaa ready untuk baca dengan satu napas?


  • teya (disebut t.i.a)
  • Gadis ini dilahirkan pada 1990yang bermaksud pada 1.9.90 unique kan?awak ade?huha
  • Diberanakkan di Seremban dibesarkan di JohorBahru
  • Height: 155.5cm (latest) Weight: Lebih berat dari kapas
  • "tia" adalah juga nama artis AFi versi indonesian wahh name kte samelah *gimme five!
  • Kononnye,cita2 nak jadi seorang lawyer but then I realize that reading too much makes me sleepy
  • I love maths!
  • Maths love me too aci kan?
  • Addicted to CSI, numb3rs, house, any love story & any dance movies
  • Mostly, I don’t care
  • Kuat cemburu buta tuli lagi lagi kalau mak syg adik lebih
  • Tak suka senyum depan orang supaya orang takut nak dekat huhaha *depan camera je senyum
  • Tak suka duduk diamdiam
  • 89% boros tapi jimat
  • Mudah percaya tipu yang logic + mudah terpengaruh
  • Cerewet dan kedekut

Kawan2 kata ;
  • teya sombong tapi sebenarnya teya malu
  • teya lemah lembut tapi teya tak suka bercakap dengan suara lantang
  • teya tak matang lembik gedik mengada ngada tapi teya strict on a certain issues

  • Boyfriend? Pakwe? I don’t think so. Biarlah jodoh menentukannya..
  • Suka lelaki taf aww huhaha
  • Tak suka lelaki yang panas barani
  • Tak suka lelaki yang merajuk macam budak!

my goal is
  • one day,i want to make my mum happy
  • i want to be a person that will change the world economics system

lol cukup dopuloh lime! maceh lah u guys baca dengan sepenuh hati dan napas!

"Ku pohon seribu kemaafan kerana tak dpt tagged sape2..dengan berbekalkan kurang 50 "bestfriends" im sure mostly done with it. huu =,="


haiyak! wa mau kemas beg duluuuuuuuu ta sabar nak balik! weee



10 comments:

  1. feras la sgt. and mana ade janji nak blanja sushi.

    ReplyDelete
  2. betul lahhhhhhhhhhh jangan degil ckp org tua ! :p
    eh tade eh? ape slhnye belanja :p sbb u wt i mengidam hahah

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaa~~ kelakaaaaaa !! :p

    ReplyDelete
  4. erk..ape yg klaka nyeeeeeeeeeee =.=

    ReplyDelete
  5. hee~ ape neh anis ? amer taaaaa paam la. na wat mcm mne ?

    ReplyDelete